in

Канадският отговор на Тесла е возило на три гуми

Светът се усети, че трябва да се щади природата, брато, затова имаме бум на електрическите автомобили. Знаеш за Тесла, знаеш, че все още са рядкост в България, но конкурентите им стават все повече и повече с всеки изминал ден.

ВИЖ ОЩЕ: КУПИ СИ КНИГА, НЕ СЕ СТИСКАЙ, ВАГАБОНТИНО!

Представяме ти електрическо возило на 3 гуми, с което ще стигаш много бързо от Белите брези до Центъра, заклеваме се. МПС-то се прави от компанията Електра Меканика във Ванкувър, което не е в съседство с Криводол.

Микроколицата не струва 45 000 долара като Тесла, а едва 15 500 долара. Ше кажеш, че е каруца, добре, ама нема кой и нема кой да ти сере пред носа. Много скоро в Лос Анджелис, Щатите, ще има 5000 такива модела, а други 70 000 бройки ще се появят пак на Западния бряг в следващите 2 години. Чети надолу да видиш кво е животинче под капачето.

 

Количката вдига 120-130 км/ч за 8 секунди, като това е и максималната й скорост.  Сигурни сме, че ще ти остане само воланчето в ръчичките, ако минеш през некоя българска дупчица от тия, в които ако клекнеш да сереш, нема да се видиш.

Друго важно: с едно зареждане на ток от 3 часа минаваш 160 км. Айдееееееее! Па ако сложиш и магнит на електромера, направо ше ги въртиш тия от Енергото, а кво по-хубаво от тва?

relates to Canada's Answer to Tesla Is a $15,500 Electric Three-Wheeler

“Соло има 17 kWh батерия и може да се зарежда навсякъде, брато”, четем на сайта на производителя. “Соло има 99% по-малко части от двигател с вътрешно горене, което значи, че има значиелно по-малко възможности нещо да се обърка”, пише още там. Ние сме съгласни, писнало ни е да ги правим тия строшеняци.

Кви екстри има? Подгрев на седалките, блутут, камера за задно виждае.

relates to Canada's Answer to Tesla Is a $15,500 Electric Three-Wheeler

relates to Canada's Answer to Tesla Is a $15,500 Electric Three-Wheeler

Кефи ли те?

ВИДЕО: Японското многообразие в 3 минути

Майк Тайсън запали 30-сантиметров джойнт