in ,

Голямото завръщане: Иде “Мъжки празник” с футболни фланелки

Насам, народе! Една легенда се завръща с гръм и плясък (бучки лед ще се потапят срамежливо в чаши с уиски). “Мъжки празник” на клуб “Грамофон” и пичовете от “Скандау” отново отваря широко врати, а и гърла. След кратка зимна пауза, в която тренирахме, водихме подготовка и се опитвахме да влезем във форма, сега ще имаме възмонжост да покажем качества. Нещо като “А” група ама истинско. Денят е 19-ти февруари, а мястото клуб “Грамофон”.

Дрескодът е легендарен – футболни фланелки. Надолу? Както ти душа иска. Важното е да вземеш доброто си настроение и някой друг приятел. Последното обаче не е задължително, там сме и ние. Шоуто е с нестандартен час 22:14 часа и ще продължи…

Зад пулта ще застане твърдият титуляр DJ Mati, който ще си има и помощник в лицето на Дули от РДМК. Тук някъде трябва да вметнем небрежно, че събитието не е обвързано с участие на “Скандау”. Това обаче не пречи да си кажеш наздраве с чичо Лъчо и чичо Тото.

 

Трява да знаеш, че всеки присъстващ на мъжкия празник ще получи надлежно подготвена документация:
1. Извинителна бележка, която да послужи пред ръководните органи;
2. Адресна карта, в случай на невъзможност да обясни къде живее (на прибиране).

Въпреки името “Мъжки празник”, всяка, приемаща се за дама жена, е добре дошла с удобно облекло (кецове, дънки и горна дреха) на празника ни, където да се потопи в атмосфера на джентълменство и да бъде третирана като истинска дама.

И за да не си говорим празни приказки, предпочитаме да действаме с факти. Ето тук можеш да видиш как преминаха предните подобни партита.

ЛИНК КЪМ ИВЕНТА

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Във всички тях бяхме влюбени през годините

ВИДЕО: Японското многообразие в 3 минути