in

Десподов: Искам да съм като Кристиано Роналдо

Новото попълнение на Каляри Кирил Десподов беше официално представен от клуба. Футболист №1 на България за 2018 година сподели, че е много щастлив от възможността да продължи кариерата си в Серия “А” и се надява бързо да свикне с отбора и стила на игра в Италия.

ВИЖ ОЩЕ:

Десподов отговори с усмивка на всички журналистически въпроси, след което позира с фланелката на тима от Сардиния. Доскорошната звезда на ЦСКА-София, който беше продаден за 4,2 ммлн. евро, ще играе с номер 32.

 

“Разбира се, че знаех за Каляри. От малък съм фен на италианския футбол и съм гледал много мачове. Не съм се замислял дълго преди да приема предложението, защото винаги съм искал да играя в Серия “А”, сподели Десподов.

“Знам, че в Италия се залага много на физиката. Това не ме притеснява, а ме мотивира още повече. Стилът ми на игра? Обичам да атакувам, имам бързина, мога да стрелям и с двата крака. Не се стремя да подражавам на никой – аз съм си аз. Много харесвам Франческо Тоти, но той имаше различни характеристики. По-скоро имам сходства в стила с Кристиано Роналдо. Той също ми харесва, надявам се един ден да стигна до неговото ниво”, пожела си българинът.

ИЗТОЧНИК: СПОРТАЛ

Кефи ли те?

Супербоул: 10 факта преди големия бляскав мач между Пейтриътс и Рамс

Мажем бира вече и на филийка