in

Ето кой бивш световен шампион поиска да се бие с Кубрат Пулев

бившият световен шампион във версия IBF на професионалния бокс Чарлс Мартин поиска да се бие с Кубрат Пулев. Или с някого другиго от задължителните претенденти за световните титли на Антъни Джошуа, за да получи отново шанс да завоюва пояса.

ВИЖ ОЩЕ: ШОКИРАЩО! ЧАРЛИ ШИЙН ВЛИЗА В ПРАВИЯ ПЪТ

Американецът се кичеше с колана в IBF от януари до април 2016 г., като го завоюва след победа над Вячеслав Глазков, когато титлата беше овакантена. Той обаче се провали още в първата си защита, като беше нокаутиран от Антъни Джошуа.

От тогава започна бавният му път обратно нагоре в професионалния бокс, като сега иска да се бие с някого, при победа над когото ще има възможност да се изправи за реванш срещу Джошуа и да има шанс да му отнеме колана.

“Готов съм за мач в края на март и началото на април. Търсим опонент в момента с моите хора, но който и да е той, съм готов да го победя. Искам да се бия с Адам Ковнацки, но е вероятно да няма повторение на мача ни. Затова съм готов да срещна Кубрат Пулев. Ако не, ще търся Луис Ортис или Джарел Милър или когото и да е, само да имам шанс бързо да се бия за световна титла”, заяви Мартин.

 

Активът на Чарлс Мартин на професионалния ринг е 25 победи, от които 23 са с нокаут, едно равенство и две загуби. Второто му поражение дойде от Ковнацки през лятото на миналата година и сега американецът иска реванш от него, но едва ли ще го получи, затова ще търси други варианти, сред които и Кобрата.

Източник: Гонг

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Дупето на Меган може да възбуди и учителка по биология (СНИМКИ)

Дай му! Бербатов се връща в българския футбол