in

WTFWTF

Тя изпрати 159 хил. съобщения на мъж след първа среща! Има и още!

Гримьорка на 33 години, предполагаме има и поне 2-3 котки, буквално “взриви” мъж след първа срещата. Загорялата Цецка изпратила 159 000 текстови съобщения, а случаят е от Аризона, Щатите и скоро влиза в съда.

Въпреки леко натрапчивото усещане за присъствие, Джейклин Айдс пледира, че е невинна. А изстрадалият мъж, чиято самоличност се пази в тайна, е бизнесмен. Наложило се да блокира номера на въпросната Цецка, от която се случвала да получава до 500 съобщения дневно в WhatsApp.

А посланията била от “обичам те”, до “ще направя суши от бъбреците ти”. УжасТ! Сред тях се намирали и такива от сорта на “Трябва да умреш”.

Чашата обаче преляла, когато в дома на клетника се включила аларма, докато той бил далеч от нея. По системата за видеонаблюдение разпознал, че това е същата жена, с която излязал веднъж на среща. Отзовалите се полицаи пък намерили Джейклин във ваната му. Освен това тя била взела със себе си две кучета (казахме ти, че има нещо), храна и бутилка вино, но романтичният й жест останал неразбран.

Кефи ли те?

Най-старият футболист в историята е на 51 години

5 рап песни от едно време, брато! Слушаме ги с тъга и помним безгрижието