in

Тото битката на Братоците: Неделни мисли върху фиш (Седмица 20)

Неделя е, брато. Малко нестандартно за нас, но този път прогнозите ни, свързани с рубриката “Тото битката на Братоците”, обхващат само мачове от втория ден от уикенда.

Срещите са кът, но това прави подбора ни на мачовете още по-внимателен. След необходимото изследване на програмката и наличните сблъсъци, Филипао, Макс и Валдес се спряха на следните три прогнози за кръга. Необходимо е да споменем, че тримата се съревноваваме в това да излъчим най-тънкия специалист в прогнозите, а условието е коефициентът да е над 1.8, за да няма чики-рики.

Филипао
(12/19) Познати/прогнози

Фулъм – Тотнъм

Гостите са окапали като цици на 80-годишна баба. Двамата в атака Кейн и Сон са аут, но все пак ще вкарат. Фулъм трудно ще се даде.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.83

Валдес
(11/19)

Наполи – Лацио

Здрав мач между два тима от топ 4 на Италия. И докато домакините са почти сигурни за участието си в Шампионската лига през есента, за “орлите” това далеч не важи. А на “Сан Паоло” винаги е трудно да играеш. Двата тима по традиция правят зрелищни срещи с много голове. И сега очакваме същото, но и с превес за домакините.

Прогноза: Гол/гол и победа за Наполи
Коефициент: 3.75

Макс
(4/19)

Брюж – Шарлероа

Като всеки изтръпнал пич, който залага на мачове, време е да се обърнеш към първенства, които не следиш. Правило номер едно е да правиш прогнози на отбори, чието име можеш да прочетеш без да си глътнеш езика или без да ти падне предния мост.
Виж Белгия, виж мача на Брюж. Втори са в класирането, има реална опасност да станат трети, първите Генк са с 10 точки напред. Ше има гонене.

Прогноза: 1 и над 2.5 гола
Коефициент: 2.10

Кефи ли те?

ЦСКА продаде звездата си на футболен гранд от Австрия

Not Safe For Work
Click to view this post

Чарлийз Терон – новото гадже на Брад Пит (СНИМКИ)