in

Писателка роди две деца от бездомен алкохолик и написа книга

Любовта не спира да ни изумява, брато, с различните роли, които играе, за да събере двама души. Следващата история е достойна за филм, а книга вече има. Шведската писателка Ейми Абрахамсон откри бъдещия си съпруг буквално под един храст. Американецът Вик Кокула по това време е скитник и алкохолик. Сега двойката има две деца и Ейми е написала книга за тяхната любовна история.

Всичко започва през 2006 година, когато Ейми посещава Амстердам за кратка ваканция. И докато стои на пейка и чака приятелката се появява именно бъдещият й съпруг. Мъжът се приближава до нея, за да попита колко е часът, въпреки че пред пейката виси огромен часовник. Ейми веднага осъзнава, че Вик  лошо миришеше.

“Веднага осъзнах, че е бездомник – признава сега въпросната Цецка. – Беше мръсен, а косата и брадата му бяха мазни. Но ние започнахме да говорим и забелязах, че има най-красивите кафяви очи, които някога съм виждала. И той веднага ме накара да се засмея.”

Двамата веднага усещат тръпката помежду им и се съгласяват да се срещнат на същото място пет дни по-късно.

А историята на Вик също не е за пренебрегване. Въпреки че е роден в САЩ, той решава да пътува по света. Но нещата много бързо се объркват и се налага да проси, за да преживява.

“Парите свършиха по-рано от очакваното и нямах време да направя всичко, което планирах. Затова си казах: “Добре, ще го направя без пари. Постепенно започнах да пия много и веднъж осъзнах, че съм бездомен алкохолик.”

Пет дни по-късно Ейми и Вик се срещат на същата пейка и за пръв път прекарват цял ден заедно. И тук идва първата трудност – шведката трябва да се върне във Виена, където живее и работи по това време. Без да знаят дали изобщо ще се срещнат отново, тя оставя на Вик телефонния си номер и се прибра у дома. След известно време телефонът й позвънява.

“Не знаех дали някога ще го видя отново, но наистина се надявах това да се случи и не можех да спра да мисля за него – признава сега с усмивка тя. – Три седмици по-късно навърших 30, на този ден телефонът ми иззвъня, вдигнах и чух гласа му: “Тук съм.” Той дойде за мен във Виена и оттогава сме заедно.

Следва сватбата Вик си намира работа и сега е електротехник. Преди шест години двойката се сдоби с близнаци, Деста и Тил. А Ейми написа книгата „Как да се влюбиш в мъж, който живее в храстите“, въз основа на собствената си любовна история.

Така че, ако се чувстваш самотен/самотна, може би твоята половинка сега лежи някъде в храстите и те чака. Не губи надежда, животът е непредвидим.

Кефи ли те?

Вледеняващ първи тийзър от “Игра на тронове”, има и дата на премиерата

Ето кога Барса и Реал играят Ел Класико