in

Тото биткака на Братоците: Първи прогнози за 2019 г (седмица 19)

Футболните експерти от Brato.bg отново са тук, брато. Леко натежали след празниците, но и изтрезняли. Е, почти, де. Важното е, че отново имаме три силни прогнози за уикенда, а целите са две – да те направим по-богат, а ние да излъчим кой е най-тънкият експерт във футбола от екипа ни. Условието е само едно – прогнозата да е с коефициент от минимум 1.9.

Това е и причината да нямаме 100% успеваемост. Може би дори и 50%. Хвърляме се на големи коефициенти като лъв в зоологическата градина на случайно попаднало в клетката детенце.

Филипао
(11/18) познати/прогнози

Бетис – Реал

Ще има голове, ръгане, блъскане, корнери… Сигурен съм, че и двата отбора ще си вкарат, “двойката” също е примамлива за “Реал”. Въпреки това ще заложа на нещо по-така…

Прогноза: Над 10 корнера
Коефициент: 2.30

Валдес
(10/18) познати/прогнози

Лестър – Саутхямптън

Троен мач. “Лисиците” биха Челси, Сити и Евертън в три от последните си пет мача, а след това се издъниха с леваци като Кардиф. Гостите също се представят прилично под ръководството на новия мениджър с име на джудже от приказките (Ралф Хазенхютъл). Това прави и точната прогноза максимално сложна. Затова се спирам на прогнозата с головете. Тук някъде трябва да вметна, че последните три мача между тези два тима на “Кинг Пауър Стейдиъм” завършват 0:0.

Прогноза: гол/гол
Коефициент: 1.95

Макс
(4/18) познати/прогнози

Уест Хям – Арсенал

Гостите са опасна работа, Обамеянг шъка голове и като спи. В средата са закрепили с Гранит Джака и един нисък, двама бързи по крилата, трети отзад, вратар има, камо ли треньор… Все пак се играе трудно срещу “чуковете”, когато са домакини, двойката обаче не е мираж.

Прогноза: 2
Коефициент: 2.00

Кефи ли те?

Уменията ти в леглото се разкриват от чертите на лицето, брато

Рапъри си уговориха боксов мач, след като се биха на летище