in

В Япония има храм, посветен на женските гърди

Добре дошъл в японския храм, посветен на любимите ни женски гърди. Разположен в подножието на планината Коя-сан в малкото селище Кудояма, храмът Жисонон-ин вероятно е един от най-уникалните будистки светилища в Япония.

Ако го видиш отвън, няма да разбереш за какво става въпрос. Трябва да влезеш. Същото е и в секса, но това е друг въпрос. Веднага щом прекрачиш прага, интериорният дизайн се променя и ще ти напомни, че си на наистина специално място. Между четирите стени можеш да намериш хиляди дървени плочи с гърди, изработени от каучук и плат, пластмаса и/или боя.

Първоначално храмът Дзисън е построен като вход към свещената планина Коя-сан. Но един ден доктор посещава мястото, за да отправи специална молитва за един от пациентите си, страдащ от рак на гърдата. Така в храма започва промяна. Лекарят поискал разрешение да донесе гръден кош в помещението. Министрите се съгласили и скоро се ражда нова традиция.

От момента, в който се появи първият чифт гърди, хората от цялата страна започнаха да идват в храма, за да слагат правят същото. Някои посетители се молят за здравословна бременност, докато други питат боговете за лек за рак на гърдата.

Предполагам сме те разочаровали, ако си очаквал в храма да е пълно с полуголи жени. Такъв храм има и той е на територията на Студентски град. Там също стотици чифтове цици посещават не един, а няколко молитвени домове, а други се стичат, за да ги гледат и пипат.

Кефи ли те?

ВАЖНО: Имаме уникална анкета, трябват ни 500 гласа!

Ибрахимович слуша сръбско в съблекалнята на “ЛА Галакси”