in

Най-лошият автомобил на годината е “Фиат” според автогурото Джеръми Кларксън

Популярният автожурналист Джеръми Кларксън състави “антирейтинг” на колите, тествани през 2018 г.. В своята авторска колона на страниците на Сандей Таймс Кларксън най-напред заявява, че смята за най-добър автомобил Ламборджини Huracan Performante. После изброява петте най-лоши коли, посочвайки основните им недостатъци.

ВИЖ ОЩЕ: РЕКОРДИТЕ, КОИТО МЕСИ МОЖЕ ДА СЧУПИ ПРЕЗ 2019 Г.

На първо място при най-лошите автомобили е модификацията на Фиат 500, наречена Abarth 695 Rivale. Водещият на предаването “Гранд Тур” не е одобрил прекалено твърдото окачване и “отвратителната стабилност на посоката”. Кларксън, бивш водещ на “Топ Гиър”, е разкритикувал и неудобната позиция зад волана. Но за това пък той е бил впечатлен от “умните технологии” на Ауди Q8, но заради директното плагиатство на БМВ X6 този кросоувър беше поставен на втора позиция по “антирейтинг”.

На трето място за най-лош автомобил е кросоувърът на Дачия Дъстър, критикуван като “грозен дизайн и бавен двигател”. Освен това Джереми не е останал доволен от изключително твърдото окачване на хечбека Mini 1499 GT. А с намиращия се на пето място Волво V60 комби водещият се подигра с израза “тъп” дизелов двигател.

Източник:БГНЕС

Кефи ли те?

Рекордите, които Меси може да счупи през 2019 г.

Not Safe For Work
Click to view this post

Джейд Славин е 2 метра и си търси гадже