in

Смъртни заплахи за мъжа, шмъркал на гроба на Пабло Ескобар

2019 година е, брато, а ние имаме новина, която ще те шокира. Стивън Сименс и британец, който много ни напомня на БГ Транспортер. Но с тази разлика, че нашият е с класи над този. Дори не е ясно, дали Стиви ще преживее годината, защото вече получава смъртни заплахи.

Това стана факт, след като мъжът си публикува видео, в което се вижда как шмърка на граба на Пабло Ескобар. Според него, това било знак на уважение към наркобарона, но в Колумбия не гледат на тези действия по същия начин.

Нещо повече, 35-годишният британец е бил екстрадиран от родината на дон Пабло, оставяйки жена си и децата си в южноамериканската страна. Сега той се страхува за живота си.

“Бях предупреден дори от президента на Колумбия по телевизията, че трябва да внимавам. Откакто публикувах видеото, не спирам да получавам заплахи във Фейсбук. Пишат, че ако ме намерят, ще ме одерат жив. Не мога да виждам и децата си.”

Той се запознава с колумбийка в Ибиза през 2017 година и любовта го отвежда в Южна Америка. Сега съжалява за постъпката си и моли за прошка сънародниците на Пабло Ескобар. Осъзнава, че е цяло чудо, че още е жив. Сега има 5-годишна забрана да посещава Колумбия, но може би това е най-малкото, с което се е отървал.

Кефи ли те?

20 причини да НЕ хвърляш пиратки на Нова година

“Шансът е благосклонен към подготвените” и още 20 цитата от великия Ричард Брансън