in

Българин получи най-хубавия коледен подарък

Добро утро, брато. Наспа ли се? А дали проспа и поредната новина, доказваща какво се случва в българския футбол и дали той има бъдеще. Отговорът е “Твърдо не”, и ще е така, докато има шуробаджанащина от най-високо измерение.

В навечерието на най-светлите христиански празници БФС-то се събра, за да направи най-хубавия възможен подарък за един назаслужил човек. Говорим за Александър Димитров. Той е новият селекционер на младежкия национален отбор. Напълно те разбираме, ако не си чувал неговото име. Води се за млад и перспективен специалист, който обаче до момента се провали там, където бе назначен. Или по-точно спуснат, защото е човек на ББ. Знаят го и децата. По същата линия получи работа при юношеските формации на “лъвовете” до 17 и 19 години. Със същия успех се представи и начело на “Берое” и “Локомотив” (ГО).

Но феновете на заралии най-добре знаят какво им бе, когато Димитров работи няколко месеца начело на любимия им тим. Наложи се да го изгонят лично, за да се спре с мъката. Ако не вярваш на нас, питай и тези на “железничарите” от Горна Оряховица. Въпросният треньор почти ги прати в Трета лига.

 И така БФС реши, че г-н Димитров е най-добрият възможен вариант да развива юношеските ни таланти. На него му е поверена тази генерация, от която очакваме в близко бъдеще да има попълнения и в първия тим на България. Но с подобни специалисти футбол не се развива, а се убива. Очакваме сега Боби Михайлов да даде на Владо Кузов задачата да състави план за развитие на футбола при децата. И това няма да ни изненада. Весели празници, клет български запалянко…

Кефи ли те?

Яки коледни реклами, които ще ти повдигнат духа (ВИДЕО)

Излезе трейлърът на снимания в България нов “Хелбой”