in , ,

Смъртта прави убийствено завръщане в “Честита нова смърт”

На 15 февруари 2019 година ще се поздравим с “Честита нова смърт” – продължение на хита “Честита смърт”, в който колежанката Трий Гелбман попада във времева примка и е принудена да преживява отново и отново деня на своята кончина, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец, брато. Филмът го гледахме и определено ни хареса.

“Честита нова смърт” променя и разширява митологията на познатия ни свят и разкрива какви са причините героинята на Джесика Рот Трий да попадне в капана на времето. Продължението ще даде отговори на много от въпросите, които останаха мистерия, а новосъздадените, смразяващи кръвта елементи във филма ще създадат усещане за още по-ужасяващото присъствие на неведението в живота на всеки човек. Също като своя предшественик, “Честита нова смърт” не е типичен хорър, а преплита множество жанрове, което придава на историята по-голяма тежест и я прави достъпна за по-широк кръг зрители.

За филма се завръща почти целият оригинален творчески екип, в това число режисьорът Кристофър Ландън (“Паранормална активност: Белязаните”), който е и сценарист, както и изпълнителката на главната роля Джесика Рот (Л”а Ла Ленд”). Продуцент е Джейсън Блум (“На парчета”, “Бягай!”, “Камшичен удар”, “Честита смърт” ).

“Честита нова смърт” ще те застигне в кината на 15 февруари 2019 г.

Кефи ли те?

Най-нестандартните коледни елхи (СНИМКИ)

Всички голове на Оле Гунар Солскяер за “Юнайтед” (ВИДЕО)