in , ,

Петима в “Левски”, които да сменят професиите

Положението в “Левски” и тази година е “сигнално жълто”, брато. За разлика от много други сезони, сега на “Герена” уж има пари, футболисти и организация. “Мижи да се лажем”, са казали хората, а ние не сме тук, за да правим спортни анализи. Това ще оставим на колегите от “Спортал” и “Гонг”, ако имат такова желание.

Очевидно е, че нещата при “сините” не вървят и нещо трябва да се промени. Какво обаче никой не знае. В “Левски” се смениха редица треньори, директори, дори собственици. За играчи да не говорим. И това не доведе до нещо по-различно от разочарование в края на сезона.

Тук сме, за да дадем идея на петима, които понастоящем работят на “Герена”, да сменят резко пътя, по който са поели. Много хора през вековете са открили, че силата им е в съвсем различно поприще, въпреки че са били в напреднала възраст. Така че няма нищо странно в това.

Красимир Иванов – Ало измамник

Очевидно е, че “Левски” има финансови проблеми. Всеки ден в медиите излиза нова новина, свързана със съдебни дела срещу столичния гранд. За това е виновно настоящото ръководство, което пред медиите говори колко добра и била финансовата година, а за проблеми с кредитори не споменава нищо. А Красимир Иванов е в основата на това. Той е изпълнителен директор и като такъв носи голяма отговорност. Предлагаме му да стане ало измамник, защото е видимо, че може да пуска хората по пързалката. Със събраните средства, които ще събира под балконите на бабите, той ще погасява борчовете на “Левски”. Иванов има опит в търговията и знае как да убеждава хората, тъй като преди да дойде на “Герена” е работил в магазин за бяла и черна техника.

Кирил Вангелов – Илюзионист

Предлагаме на главния скаут на “сините”, отговарящ за селекцията в клуба, да се пробва като илюзионист. В интерес на истината той прави същото и в момента – убеждава ръководството, че Мартин Полачек е вратар, а после се е оказва, че е пълно дърво. За съжаление повечето номера на Вангелов са едни и същи и накрая ти става тъпо от представлението. Отдаде ли се изцяло на фокусите обаче, той може да измисли по-вариативно шоу. В него участие ще взима и Божката Митрев като жонгльор, а Ривалдиньо ще дресира лъвове.

Серджиу Буш – охрана/ водещ на кулинарно предаване

Идеален за охрана в дискотека, защото може само да се кюска с противниковите играчи. То е едно джасане, ръгане, щипане, ръчкане… Има един недостатък – трудно тича, така че ще трябва да се научи на бой. Перфектно ще пасне като бодигард в селска чалга дискотека, все пак е от Румъния и Флорин Салам му е сънародник. Ако не му допадне тази професия, може да се пробва и като водещ на кулинарно предаване. Видяхме, че с Лео се получи, въпреки че българският не му е силен. Буш обаче има идеална за целта фигура, а и румънската кухня ни е близка…

Мартин Полачек – По*но актьор

Този човек е заблудил не един и двама, за да дойде в “Левски” като вратар, значи става за актьор. Да го вземат в новия сезон на “Игра на тронове”, но да не му дават да хваща нищо. Толкова е слаб, че грип не може да хване, брато. Виждали сме неможачи, ама тоя ги слага всички в малкия си джоб. Момчето е доказателство, че в тоя живот нищо не става само с “Искам!”. Сигурни сме, че е перфектен и за по*но актьор – има тяло и изглежда глуповато. С 5% мазнини ще е шпага №1 във филмите за възрастни и ще бележи той, а не на него, както е сега във футбола.

Аймен Белаид – Сервитьорка

Тича като момиче в цикъл, брато. Толкова го не може футбола, че като го видим по екип ни иде да се наръгаме с ръждива отвертка директно в пъпа. Белаид е освободен от физическо и като цяло не трябва да практикува какъвто и да е вид спорт, дори и параолимпийски. С тия гладко избръснати крака и дълги ръце му предлагаме да стане сервитьорка в завдение. Не, не се бъркаш, че се обръщаме към него в женски род. Ма той наистина тича като момиче, бе, брато! Какъвто е и щиглец, ще се завира с финес между масите, които стоят мирно. Ако са на колелца, Белаид ще бере ядове, защото около движещи се обекти се чувства дезорентиран като клаустрофобик в ковчег за джудже.

Кефи ли те?

Пускаме сълза – “Юнайтед” би шута на Моуриньо

Научи английската азбука с Арнолд Шварцнегер (ВИДЕО)