in

Скандалите с жената са полезни за здравето

Не знаем как да поднесем следващата информация, брато, без да ни помислиш за луди. Факт е обаче, че учените търсят внимание и се занимават с все по-шантави изследвания. Според тях, скандалите със съпругата са полезни за здравето на мъжа и дори удължават живота му. Това твърдят американски учени.

Екипът на Кайли Бураса от университета в Аризона, където ние не сме учили, е установил, че двойките, при които редовно избухват кавги, са с по-нисък риск от преждевременна смърт. Това обаче се отнася само за двойките, които се карат с еднаква интензивност, каквото и да означава това. Ако единият от партньорите излива чувствата си с крясъци, а другият сдържа яда си, тогава рискът от преждевременна смърт се удвоява, пише “24 часа”, цитирайки БТА.

Екипът на Кайли Бураса изследва поведението на 192 двойки в продължение на 32 години. А това си е много загубено време. Проучването се фокусирало върху това колко чести били семейните разпри и как те се отразяват на продължителността на живота им.

Когато двойките се карат с различна интензивност, тогава конфликтът трудно бива решен и следват нови всекидневни стресови ситуации, констатират още учените. Те от своя страна водят до риск от преждевременна смърт. Така че изводът е да не се ядосваш за глупости, брато, както и да не ставаш учен, защото ще се занимаваш с глупости. Наздраве!

Кефи ли те?

Мъж в болница, след като редовно миришел мръсните си чорапи

Пускаме сълза – “Юнайтед” би шута на Моуриньо