in

Роботи от нощни заведения стават герои в приключенски роман

Сигурни сме, че успяхме да те грабнен със заглавие, брато. И то не лъже, колкото и да не ти се вярва. Тук сме, за да ти разкажем за ВИТРОНИКС ИЗМЕРЕНИЕ – мащабен проект базиран на ентъртейнмът. Вече няколко години роботи завладяха нощните заведения, а сега щурмуват и книжарниците. Към момента екшън героите са 15 и броят им не спира да расте. Костюмите са разработени по оригинален дизайн и технология на продуцента и арт директора Стефан Роглев.

Вдъхновен от визията на всички персонажи в шоуто, съоснователят на ВИТРОНИКС Владислав Аначков на свой ред дава идеята да се напише приключенски роман, която да разкаже историята на всеки един супер герой. Така двамата продуцират създаването на книгата ВИТРОНИКС ИЗМЕРЕНИЕ.  Предизвикателството да я напише се падна на доказания автор – Богдан Русев (Робърт Блонд).
В партньорство с издателството Изток-Запад тази книга излиза на българския пазар със зрелищна премиера – първата по рода си. Представянето ще бъде реализирано на 18.12.2018 с неповторим Шоу спектакъл и афтър парти в един от най-елитните столични клубове „PM club/ПМ клуб“. Каним те и теб.

Водещ на събитието ще бъде Атанас Михайлов , а гост изпълнител – Виктор Самсонов – (Вокал/Цигулка). На сцената ще се качи и Анна Овчарова – (Вокал), а зад пулта ще застане Валери Иванов (VIVANOFF).

Програма:
19:00 Вход и настаняване
20:00 Начало на спектакъла
21:15 Афтърпарти с гост DJ Валери Иванов (VIVANOFF)
Билети:
Предварителна продажба на касите на “EASY PAY” и
Онлайн “EPAY GO” Цена 15лв
На място Цена 20лв
* Лица под 16 години могат да присъстват само с придружител.
* В шоуто се използват пиро ефекти и не е препоръчително за деца под 6 години

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Мацки в клинчета винаги е добра идея (СНИМКИ)

Not Safe For Work
Click to view this post

Новата Мис Франция – от “грозотия” до сексуален блян (СНИМКИ)