in

Нашето предложение за оригинален коледен подарък

Виж сега, брато, ако си от хората, които знаят нашия проект, кефят му се, ама не са купили книгата “Наръчникът на едно брато”, ще се караме. Цялата ни житейска философия е там! Книгата е помощник на всеки модерен мъж в това да направи ежедневието си интересно и с една идея по-забавно. Трудно се обяснява необяснимото, то обаче може да се чете. Ето ти три бързи причини, доказващи, че трябва да поръчаш “Наръчникът на едно брато” абсолютно веднага.

ПОРЪЧАЙ “НАРЪЧНИКЪТ НА ЕДНО БРАТО” СЕГА!

БЕЗПЛАТНАТА ДОСТАВКА

За празниците сме решили скандалната ни енциклопедия за живота да пристига до теб без да даваш лев за доставка. Що? Щото сме пичове, па и ти си пич, не заслужаваш да те товарим.

СЪДЪРЖАНИЕТО

Разбери, че книгата е пълна с оригинално съдържание. Това са три живота в едно. Общо близо 90 години опит. Отношенията със стотици жени и стотици шефове са пречупени през призмата на различните теми. Подходящи реплики за раздяла, събиране, даже даваме съвети кво да правиш на първа среща, ако ти се доака. Брутално добри попадения имаме, мамка ни!

ТИРАЖЪТ СВЪРШВА

Ще бъдем честни – вторият тираж на “Наръчникът на едно брато” е на приключване. Засега не сме решили дали ще правим трети, което означава, че имаш едва няколко бройки, за да влезеш в историята. Замисли се – внуците ти ще открият книгата след време в семейната библиотека и ще те помислят за готин старец. Не чакай последния момент ден-два преди празниците, понеже и ние ще сме в отпуска, рискуваш да нема подарък. Затова поръчай сега, за да дойде книгата идната седмица. ПОРЪЧАЙ СЕГА!

Кефи ли те?

ВИДЕО: Михаела Филева и Свилен от “Остава” с нова песен

Бивш играч на “Левски” струва €15 млн., предстои трансфер в голям европейски отбор