in , ,

Спечели яки награди от филма „Бъмбълби“

Искаш ли да спечелиш яки награди от филма „Бъмбълби“, брато? Ще ти дадем тази възможност още на 17 декември (понеделник).

Какво трябва да направя? В нашата фейсбук страница ще споделим постера на филма на 17 декември, а всеки коментирал го ще участва в томболата с наградите? Какво мога да спечеля? Един скейтборд, раница или блузи с дълъг ръкав (2 броя, размери M и L). Кога приключва играта? На 24 декември, брато. Тогава ще обявим и спечелилите, на които ще изпратим наградите.

Какво трябва да знам за „Бъмбълби“? Филмът е продуциран от ветераните от поредицата „Трансформърс“ Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам („Арго“, „Генезис“) също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсън („Незабравимо“).

Режисьор е Травис Найт („Кубо и пътят на самурая“, „Коралайн“), а в главните роли ще видим Хейли Стейнфелд („Така е на 17“), Памела Адлън („Луи“), Джон Сина („Баща в излишък 2“, „Тотал щета“), Джордж Лендеборг Младши („Спайдърмен: Завръщане“) и др.

„Бъмбълби“ паркира в кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Кефи ли те?

Чарли Шийн има повод да почерпи, една година не е близвал

Доказано: Пий повече, за да си по-фотогеничен (СНИМКИ)