Спечели яки награди от филма „Бъмбълби“

Спечели яки награди от филма „Бъмбълби“

Искаш ли да спечелиш яки награди от филма „Бъмбълби“, брато? Ще ти дадем тази възможност още на 17 декември (понеделник).

Какво трябва да направя? В нашата фейсбук страница ще споделим постера на филма на 17 декември, а всеки коментирал го ще участва в томболата с наградите? Какво мога да спечеля? Един скейтборд, раница или блузи с дълъг ръкав (2 броя, размери M и L). Кога приключва играта? На 24 декември, брато. Тогава ще обявим и спечелилите, на които ще изпратим наградите.

Какво трябва да знам за „Бъмбълби“? Филмът е продуциран от ветераните от поредицата „Трансформърс“ Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам („Арго“, „Генезис“) също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсън („Незабравимо“).

Режисьор е Травис Найт („Кубо и пътят на самурая“, „Коралайн“), а в главните роли ще видим Хейли Стейнфелд („Така е на 17“), Памела Адлън („Луи“), Джон Сина („Баща в излишък 2“, „Тотал щета“), Джордж Лендеборг Младши („Спайдърмен: Завръщане“) и др.

„Бъмбълби“ паркира в кината на 21 декември на 3D, IMAX 3D и 4DX.