in

Шок! Съдиите дадоха равенство на боксовия мач Уайлдър – Фюри

Боксовото зрелище на годината между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри остана без победител! Колкото и рядко да се случва в света на бокса, съдиите не бяха единодушни в решението си и така битката между двамата титани в тежка категория остана с равен резултат.

Един от реферите отсъди в полза на Фюри, вторият даде предимство на Уайлдър, а третият отсъди резултат 113:113, така че световната титла в WBC не смени собственика си в “Стейпълс Сентър” в Лос Анджелис. Така тя остава все още за американеца.

Два пъти Бронзовия бомбардировач прати в нокдаун линейния шампион, а Фюри изглеждаше блестящ в боксовите си умения и изглеждаше сякаш е спечелил по точки. Не обаче така мислеха съдиите, които отсъдиха противоречиво равенство – 115:111 за Уайлдър, 114:110 за Фюри и 113:113. Няма как да има по-голямо разминаване в мненията на тримата съдии до ринга, като любопитното е, че англичанин отсъди въпросното 113:113 и лиши сънародника си от това, което мнозина определиха за заслужена негова победа.

 

Фюри бе на крачка да реализира един от най-немислимите и изумителни сюжети в историята на спорта изобщо, но позитивното от противоречивото решение е, че реваншът ще бъде още по-дългоочакван и още по-грандиозен. Двамата заслужават уважение и похвали за представянето си, а особено впечатляващ бе начинът, по който Фюри се изправи след втория нокдаун в последния рунд, при положение че изглеждаше в безсъзнание до шестата секунда от отброяването на рефера на ринга Джак Рийс.

 

Кефи ли те?

ВИДЕО: Този глупак просто искаше да смени крушката, но падна като талпа

Not Safe For Work
Click to view this post

Виж новата “Мис България 2018”, брато (СНИМКИ)