in ,

Най-щастливият българин тежи 280 кг, яде и пие като разпран

“В този проект се съдържа идеята да ядете, да пиете и да прекалявате с всичко, но нищо да ви няма.”

Така журналистът Мартин Карбовски представи в ефир предаване за най-щастливия българин. Щастлив, че яде и пие всеки ден като за последно – в огромни количества и все мръвки с ракия и вино. Човекът е постигнал щастието, което всички ние гоним. Щастието да гуляеш безнаказано.

Името на човека с голямо гърло е Кирил Искренов. Намерил е билкова рецепта, която го спасява от преяждане, препиване, високо кръвно и болки в черния дроб.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО НА КАРБОВСКИ ТУК, ИЗЧАКАЙ ТЪРПЕЛИВО РЕКЛАМИТЕ

На младини 280-килограмовият Кирил е бил футболист и тежал 73 кг. На “Герена” му чупят крак през 1981 г. Дълго време бил в гипс. Когато му свалят гипса кракът му станал тънък като на щъркел. Той трябвало да го щади, за да не го травмира отново. Кирил осъзнал, че повече не може да спортува и сам се отказал от футбола. Станал административен директор на болницата в Радомир. След промените започнал да се занимава с частен бизнес, ето от къде идват парите му за ядене и пиене.

Днес Кирил се храни като великан. Здрав е като бик, поне така твърди. Няма храна, която да не обича да яде. Но казва, че пред една супа или салата предпочита да се храни с печено месо. Не обича вареното месо. Яде сланина и пие на едно ядене по 5 литра пелин.

ВИЖ ОЩЕ: ШОК! НЕ СМЕ НАЙ-ПИЕЩАТА НАЦИЯ В ЕВРОПА

Кефи ли те?

Арестуваха жена, пръднала в магазин и заплашила с нож човек, който възразил

ВИДЕО: Този глупак просто искаше да смени крушката, но падна като талпа