in

Пет причини да започнеш позитивно седмицата

Пак е понеделник, брато. Не тъжи! Има поводи за позитивизъм. Не знаем откъде идва тази мода да се мрази първият ден от седмицата, но има нещо крайно извратено в това. Може би е част от народопсихологията ни. Не знаем. Но си мислим, че е хубаво да гледаме в по-позитивен аспект. Затова сме тук – за да ти дадем поне пет причини да започнеш позитивно новата седмица.

Скоро ще има заплати

В края на новата седмица е 24-ти, брато. Това означава, че остава максимум още седмица до заплата. А ако имаш малко повече късмет, може да вземеш и аванс. Баси тариката. Вярваме обаче, че в моменти като този оценяваш истински важните неща в живота. Трябва да знаеш, че не всичко на този свят е пари и е въпрос на време да стигнеш до тази истина, все пак нямаш друг избор. Ако обаче мрачни мисли са надвиснали над теб, спомни си, че можеш винаги да изтеглиш бърз кредит и съвсем да се забатачиш.

В студа потта не мирише

Понеделник е, брато и отново трябва да се качиш на градския транспорт. Добрата новина е, че за разлика от лятото, сега потта не мирише толкова силно, защото най-вероятно е замръзнала. Всичко това предразполага за един приятен трип до офиса, изпълнен с мирис на дезедорант “Rexona”, женски парфюм “BU” и крем “Каро” за бръснене.

Месец до Коледа

Остава още месец до Коледа. Радвай се на килограмите си, защото скоро ще са с 10 отгоре. Само след месец ще се сдобиеш с бузи, адски газове и нови борчове, защото си трябват пари за подаръци. Мисълта обаче, че няма да ходиш на работа и ще си стоиш на топло с роднитите, те топли като калорифер в съблекалня от окръжните.

Световен ден на тоалетната

Честит празник на всяко истинско брато. Всеки уважаващ себе си мъж почита времето, прекарано в кенефа. Това е един от най-съкровените ни мигове, в които осмисляме живота, даваме си сметка за постигнатото и намираме мотивацията да продължим напред. Именно в моменти като този, трупаме и най-много знания – четем етикети на препарати за почистване, шампоани и пасти за зъби. От там знаем, че Medix Faience съдържа 5% Нейоногенни ПАВ, както и 5% Амфотерни ПАВ. А човек никога не знае кога ще му е от нужда подобна информация. И като казахме нужда, време е да почетем този празник както си му е редът…

Твоята причина

Сигурни сме, че имаш поне една причина, за да приемеш с усмивка днешния ден – прочел си яка книга през уикенда, видял си се със стар приятел, а може би си попаднал на най-доброто по*но, което някога си гледал. Не знаем? Ти обаче знаеш най-добре. Освен това си наясно, че винаги сме на един клик разстояние и когато ти е тъжно или някак негативно, можеш да влезеш я във Фейсбук, я в Инстаграм, а защо не и на Brato.bg, за да намериш още един повод за усмивка…

Кефи ли те?

Кошмарен двоен пропуск на национал (ВИДЕО)

Проститутка дрогира и ограби бивш играч на “Локо” (София)