in

Тайсън Фюри не е правил сeкc три месецa

Британският боксьор Тайсън Фюри, който е едно откачено копеле, брато, се е подложил на лишения, за да се подготви за сблъсъка с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. Битката е на 1 декември в Лос Анджелис, а заради мача Фюри не е правил секс от 3 месеца.

ВИЖ ОЩЕ: БЪЛГАРСКИ ЕКЗОРСИЗЪМ ЗАРАДИ ПУШЕНЕ НА МАРИХУАНА

“Не се случва често да видиш на ринга два гиганта с ръст 2 метра. А ние там няма да се шегуваме, а ще се удряме един друг в лицето. Като цяло, всеки от нас ще се опита да нанесе на другия максимални щети. Добре, че притежавам шесто чувство, което ми помага да почувствам заплахата, да разбера откъде идва”, заяви британецът пред “Дейли Мейл”, а не пред медиите на Пеевски.

“Но във всеки случай всичко е доста опасно. Един пропуснат удар тук може да ти струва всичко, бойците често получават дори мозъчно сътресение. Затова не искам нищо да ме разсейва. Напълно съсредоточен съм върху подготовката, отказвайки се от много неща. Включително и секс. Не съм правил секс в продължение на 12 седмици, обаче не спирам да чета “Наръчникът на едно брато”, заяви Фюри, който е бивш световен шампион. Добре, за книгата излъгахме, ама си я поръчай онлайн, че идва до теб с безплатна доставка.

Кефи ли те?

Not Safe For Work
Click to view this post

Памела ще те вкара във форма, вариантите са два (СНИМКИ)

Кошмарен двоен пропуск на национал (ВИДЕО)