in , ,

ВИДЕО: Екшън в окръжната! Гонят и удрят съдии в Елин Пелин

По терените в Областната футболна група – София-област, ври и кипи, брато. Но, както се досещаш, не с красиви и емоционални моменти, а с грозни сцени свързани с изтъпления срещу рефери. Удри!

След като преди седмица на мач в Ихтиман главният рефер на двубоя “Мътивир” – “Бенковски” (Костенец) беше атакуван от развилнелите се домакини, този уикенд на дербито между ОФК “Елин Пелин” и “Левски” (Елин Пелин) не липсваха емоции, и то отново в негативни краски.

Това се случва в края на мача между двата отбора, когато съдията Мариян Гребенчарски отсъжда дузпа за символичните домакини. Голяма грешка! Тогава играчите търсят сметка на главния съдия, но истинската жертва е страничният рефер от Самоков (ВИЖ ТУК). Цъкни на линка, видеото е мега дълго и сме го нагодили да почва от цирка. Съдията първо е изритан по крака и ударен в бъбреците, а след това е атакуван и гонен по терена.

ОФК “Елин Пелин” печели дербито с 2:0 и с 22 точки заема второ място в класирането, на две зад “Бенковски” (Костенец), но и с мач по-малко. “Левски” (Елин Пелин) е пети с 13 точки.

Кефи ли те?

Димитър Бербатов разкри дали ще атакува поста на Боби Михайлов в БФС

ВИДЕО: Изцъклена котка плаши дeбuл