in

Рискови прогнози в тото битката на Братоците: седмица 12

Нема спирка, брато, въпреки че печалбите са редкост. Ше требва да избиваме пари, така че вдигаме летвата с прогнозите. Риск му е майката.

Валдес
(7/11) познати/прогнози

Аталанта – Интер

Интер е в отлична форма, брато. След мудния старт в Серия А, сега отборът на Лучано Спалети отново е в битката за Скудетото. А последните 7 кръга бяха спечелени, за да може “нерадзурите” да се приближат максимално до “Ювентус”. И докато лидерът гостува в Милано на “Милан”, Мауро Икарди и компания имат тежка визита на “Аталанта”. Двубоят в Бергамо ще бъде тежък, въпреки че домакините също изпитваха трудности в първите кръгове. Сега те са в серия от три поредни победи и ще опитат всичко, за да продължат с възхода. Коефициентът, който ни дават водещите букмейкъри обаче, ни кара да посочим “Интер” за фаворит за краен победител. Ако не ти се рискува, можеш да избереш опцията равенство – няма залог, където “двойката” е оценена на 1.83, а при хикс ти връщат парите.

Прогноза: 2
Коеф.: 2.6

Макс
(3/11) познати/прогнози

Милан – Ювентус

Домакините изпитват трудности със състава и под въпрос са трима добри футболисти. Все пак това е дерби и треньорът на Милан – Дженаро Гатузо ще ги надъха като секта. На Юве пък им се случи случка с Манчестър Юнайтед у дома в Шампионска лига, италианският отбор загуби с 1:2, така че ще има дебнене най-вероятно.

Прогноза: първо полувреме Х 
Коеф.: 2.2

Филипао
(7/11) познати/прогнози

Арсенал – Уулвърхямптън

Гостите са в серия от три поредни мача без победа и 6 получени гола в тях. Домакините пък врътнаха два “хикса” в последните си две срещи. Въпреки това, Арсенал е в чудесна форма – няма загуба в 9 поредни мача във Висшата лига. Унай Емери сложи край на скучния футбол при Арсен Венгер и вярвам, че този мач е сигурна “единица”.

Прогноза: Арсенал & над 2,5 гола
Коеф.: 2.30

40 КИЛА ЖЕНА ИЗЯДЕ 315 ШИШ КЕБАПА ЗА 46 МИНУТИ

Кефи ли те?

Мъж без книжка карал Москвич без двигател, по инерция в селото си. Осъдиха го!

Ето кой ще излъчва Висшата лига в следващите 3 години, брато