in

Кариера в Китай се превърна в луксозен хотел

Китайците продължават да ни изумяват, брато. Тези хора не си губят времето. След като построиха най-дългия мост в света – 55 км, сега пак там са на път да открият поредно архитектурно чудо. Става въпрос за бивша кариера, който съвсем скоро ще се превърне в луксозен хотел.

А двата най-дълбоки етажа на този център за отдих, струващи 225 млн. паунда, са под водата. Проектът предвижда изграждането на стъклен мост с водопад и няколко спортни зали. Амбициозният проект е близо до завършване след десет години строителство. На 15 ноември ще бъде грандиозното откриване на 5-звездния хотел. 18-етажна сграда в подножието на планината Тианмашан в региона Сонжиан е построена в кариера, дълбочината на която е 88 метра. Това са пет футболни игрища, брато. А ако искаш да си вземеш отпуска и да отидеш там, трябва да знаеш, че кариерата се намира на 35 километра от югозападните покрайнини на Шанхай. Ей къде ти…

Трябва да знаеш обаче, че една нощувка там излиза някъде около 825 лева и то без бакшиша, но пък хората отдавна са казали, че кеф цена няма!

Препоръчваме ти още: Това не е влакче от Disneyland, а мост в Япония

Кефи ли те?

Българинът, който винаги бяга от полицията! Той е мафия, Джет Ли, Цезар, Ахил от Троя (ВИДЕО)

Мега тъпи шофьори, брато (СНИМКИ)