in

Рони Колман може повече да не проходи

Идолът на милиони билдери Рони Колман може повече да не проходи, брато. Осемкратният световен шампион по бодибилдинг е застрашен да прекара остатъка от живота си в инвалидна количка именно заради многото натоварвания в залата, а и редицата интервенции.

В стремежа си към рекордни постижения в сверата на фитнеса, той е увредил тялото си до такава степен, че докторите вече не му дават гаранции, че ще може отново да се изправи на крака. А Колман е платил над 2 млн. долара до момента за различни операции в опит да си върне здравето.

“Не съм сигурен, че ще мога отново да ходя – призна наскоро той в интервю. – Имам твърде много увреждания от всички тези интервенции. Основната причина е досегашният ми хирург, който направи много грешки.”

Но Колман не е пречупен психически: “Ще направя всичко възможно, за да се оправя. Вярвам обаче, че ако хирургът си беше свършил работата, сега щях да съм на крака. Не ми се мисли дали го е правил само за парите. Всяка една интерненция ми костваше между 300 000 и 500 000 долара.”

А фитнес терминаторът допълва, че не съжалява за начина си на живот през годините, защото именно тренировката в залата са му носили най-голямата наслада през годините.

Кефи ли те?

Приятелски съвет към дамите: Мийте я! (ВИДЕО)

Откъс от автобиографията на Димитър Бербатов