in

Бившите, които искат да си останете приятели, са склонни към психопатство

Да, да, да! Най-накрая учените доказаха това, което ние твърдим от години, брато, без дори да сме залягали над учебниците. Умните глави разкриха в поредното си проучване, че бившите гаджета, които искат да си останат приятели с досегашните партньори, са склонни към психопатство. Еврика!

Доказаха го хора от университета в Оукланд, който се пада някъде много, много зад УНСС. Те са анализирали 861 души и техните взаимоотношения в миналото. Участниците в проучването са трябвали да отговарят на въпроси, свързани с личните отношения и дали поддържат връзка с бивши гаджета. След това са получили въпросник за определяне на нарцистичните и психопатичните качества.

А според резултатите от проучването, тези, които съобщават за тъмни личностни черти, разкриват и, че са в контакт с бивши приятели/приятелки.

В проучването се казват още доста подробности, но вярваме, че си ни разбрал добре. Така че следващият път, когато някой/я ти изрече любимата ни фраза “нека си останем приятели”, отговорът ти може да е много кратък – “Не, благодаря, психопатко”. После ще ни почерпиш с безалкохолно.

Кефи ли те?

Денят, в който Стоичков получи „Златната топка“ (ОТКЪС ОТ АВТОБИОГРАФИЯТА МУ)

Not Safe For Work
Click to view this post

Джейми отказва да се облече, въпреки лошото време (СНИМКИ)