in

Гей пингвини ще стават родители

Лош пример даваме на животните, брато, а светът тотално се обърка. Двойката мъжки гей пингвини ще стават родители. Те са част от аквариума в Сидни. Въпреки нетрадиционната ориентация, на Меджик и Свен им бе предоставено яйце за мътене преди дни.

Двамата са заедно от началото на 2018 година, като започнаха да се кланят един друг. Това е сигурен признак при поведението на пингвините, че искат заедно да създадат семейство. Свен подари на Меджик “специален камък”, с което окончателно скрепи връзката им. Служителите в аквариума тестваха родителските способности на морските птици, като им подхвърлиха фалшиво яйце. Пингвините веднага го припознаха като свое.

Сега в аквариума искат да направят от Свен и Меджик истински родители. За целта те взеха от хетеросексуална двойка истинско яйце и го дадоха за мътене на гейовете. Те веднага се заеха със задачата. Родителите донори няма да са ощетени, защото когато в гнездото има две яйца, обикновено се излюпва само едно от тях.

Няма да им бъде трудно да отгледат потомство двата мъжки пингвина, защото при този вид родителските грижи, дори и при хетеросексуалните двойки, са еднакво споделени от самеца и самката.

Кефи ли те?

Служители на Софийската опера написали “Локо” (Сф) на мемориала в Хирошима

От Хирошима до Мароко – само “Локо”! (КОЛАЖИ)