in , ,

Ожесточен сблъсък на светове в новия трейлър на “Стъкления”

“Различни в своите еднакви вселени”

В новия трейлър на един от най-очакваните трилъри за 2019 г. “Стъкления” зрителите ще видят ожесточен сблъсък на светове – светове извън границите на познатото и възприемано за нормално човешко съзнание, светове, които крият дълбока ярост, по детски силна нужда от внимание и грозна непредсказуемост във всяко действие, брато.

Брус Уилис се завръща в ролята на Дейвид Дън, който е по петите на Кевин Уендъл Кръмб, Звяра – блестящо изигран от супер талантливия Джеймс Макавой. Множеството самоличности, които живеят в Кръмб, маниакалното желание на Дън да проследи събитията и да запознае света със свръхчовешките сили в хората, както и сенчестото присъствие на Илайджа Прайс (Самюъл Л. Джаксън), водят до зрелищна ескалация на събитията във филма, а тайните изплуват, за да променят съдбата на света такъв, какъвто го познаваме.

Обединените сюжети на “Неуязвимият” (2000) и “На парчета” (2016) представят изцяло нова развръзка, подчинена на търсените истини, необратимите последствия и капана на чувството да бъдеш неразбран.

Режисьор и сценарист на филма е майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан (“Шесто чувство”, “Неуязвимият”, “Следите”, “На парчета”), който е и продуцент наравно с партньора му от последните му два филма Джейсън Блум (“Камшичен удар”, “На парчета”, “Бягай!”), Ашуин Ражан, Марк Байнсток и Стивън Шнайдър, който е и изпълнителен продуцент.

“Стъкления” идва в кината и IMAX на 18 януари.

Кефи ли те?

Мъж пусна приятелката си в eBay на шега, наддаването стигна до $119 хил.

Жена роди извънземно (ФОТОСЕСИЯ)