in , ,

Епичен сблъсък на характери в новия трейлър на “Крийд 2”

Дали трябва да защитиш семейството си, избягвайки неоправдани рискове, или именно запазването на неговата чест би могла да е причина да се изправиш срещу най-жестокия си враг?

Много въпроси за смисъла на моралните сблъсъци, достойнството и волята ще провокира у зрителите поредната съвместна продукция на MGM и Warner Bros – Крийд 2. В новия трейлър на филма акцентът пада върху драматичните развръзки, резултат единствено на собствения избор – този избор, който никога не е напълно правилен.

Следващият голям мач в живота на Адонис Крийд (Майкъл Б. Джордан) е неговият шанс да пренапише историята – не само на ринга, но и тази на семейството му. Призраците от миналото се връщат в лицето на Виктор Драго, син на Иван Драго и поставят Аполо Крийд на жизненоважен кръстопът. Осъзнавайки, че решението му да приеме двубоя ще търпи много критика, той искрено разчита на подкрепата на Роки Балбоа.

В ролята на култовия боксьор и треньор на Крийд отново влиза носителят на „Златен глобус“ и номиниран за „Оскар“ Силвестър Сталоун. Двамата отново ще вървят рамо до рамо през предизвикателствата на живота, отправяйки посланието за смисъла на волята и принадлежността към семейството, която не може да се изкорени.

“Крийд 2” излиза на ринга на 23 ноември само в кината.

Кефи ли те?

Първият ни як гол на FIFA 19 (ВИДЕО)

Хотелските стаи, за които не би платил и лев (СНИМКИ)