in ,

“Скандау”, Боро Първи и F.O. излизат на една сцена, Две лица е водещ

Този месец ще бъде интересен и много интензивен, брато. Освен, че листата ще пожълтяват и бавно ще се свличат на земята, есенната депресия също ще се опита да те затисне. Но ние имаме лек, с който ловко да се измъкнеш от хватката на черните мисли.

Клуб “Грамофон” отесня и се пренася в зала “Христо Ботев” в Студентски град. На 20 октомври легендарното заведение в колаборация с Party League Entertainment ще запише нова страница в своя история с първото си извънклубно парти. А на една сцена ще се качат “Скандау”, Боро Първи и F.O. Хост пък ще е Две лица, който познаваш още от времената на “Гумени глави”.

Зад пулта ще бъде Dj Light, но по-късно мястото му ще бъде заето от DJ Mati и DJ Youngfetish. Радост за окото също ще има – балет Ballet FAME и BiterZzz Twerk & Hip Hop. Обстановката ще бъде нажежена и от брейкърите Makosa Nostra, както и младия шоумен и танцьор BALLAN.

ЛИНК КЪМ ИВЕНТА

Ако нямаш 18 години, но искаш и ти да се почувстваш парти енимъл, можеш да станеш част от версията за подрастващи. И за тях е помислено. А дейно участие ще вземат там още Павел Колев и Ицака, които имат куп видеа в Тубата, книга, песни. Креативни са си. Още за този ивент виж ТУК! 

А ако искаш да си опиташ късмета, можеш да се включиш в играта на Brato.bg. Ще я намериш на нашата Фейсбук страница, където са и условията. Лесно е!

Кефи ли те?

Не е виц: Един кон влиза в бар… (ВИДЕО)

Кими Райконен: Леденият мъж