in

5 причини да ни последваш в Инстаграм

Няма да те лъжем – навсякъде сме, брато. Чешмата да пуснеш – от там ще потечем. Присъствието ни в социалните мрежи си остава стабилно, въпреки че ни изтриха първата страница във Фейсбук, когато бяхме над 200 000 човека там. Бяхме един малък град, готов за революция…

КНИГАТА “НАРЪЧНИКЪТ НА ЕДНО БРАТО” ИДВА СЕГА ПРИ ТЕБ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Все пак дигиталната революция я направихме. Образът на Брато и образът на Цецка живеят от Видин до Малко Търново, от Петрич до Добрич.

Тук сме обаче да ти напомним, че имаме Инстаграм акаунт. Ето 5 причини да го последваш точно сега:

Подбрано

Всеки ден в нашия Инстаграм качваме разни работи. Нема празно. Ежедневната доза хумор от Брато.бг в социалните мрежи ще ти помогне да преодолееш стреса, напрежението и импотентността. Доказали са го учени от БАН. Помагаме да не се чувстваш сам в този жесток и широк свят на уроди. При нас ще прочетеш я някоя мисъл на Божинката Философа, я нещо още по-мъдро от него, а може да видиш и някоя готина Цецка. Подбираме специално нещата.

Сторитата

Колкото и да сме нередовни в главата, толкова мощно редовни сме със сторитата в Инстаграм. Там вадим най-добрите материали от сайта, за да ти е лесно с едно плъзгане на пръстчето да стигнеш до непреходните послания на статиите ни. След време ще ни четат във Факултета по журналистика и масови комуникации, до тогава оставаме на бира и резки мезета, водещи до подагра.

Масовост

В Инстаграм ни следват над 18 000 души. Това означава, че сме направили добро впечатление с публикациите си там. Това са 18 000 съдби. Това са 18 000 живота. 18 000 бири сме изпили и още 18 000 ще изпием в следващите години. Нема лош от тия 18 000. Благодарим за доверието, Братоци и Цецки!

Интеракцията

Много сложна дума, мразим я в чирвата, брато! И все пак – бая коментари се роят в нашия Инстаграм. Благодарение на тях можеш да си намериш нови приятели, да се скараш със стари такива, да си харесаш нова жена (А ДАНО!) или да си харесаш мъж (А ДАНО НЕ!). От миймовете (меметата), дето качваме, ше разбереш и кво мислят за теб твоите хора. Ако са те тагнали некъде, да знаеш, че си е ебало мамата.

Лоялност

Не сме гаджета и ние никога нема да ти пуснем. Но ако ни следваш в Инстаграм, твоята лоялност ще ни подейства мотивиращо. И без тва не изкарваме никви пари от проекта, те не са и никога нема да бъдат движещ фактор. За нас е важно да сме най-добрите ти приятели, макар и в дигиталното необятно пространство, където има безброй педофили и друга паплач. Ние просто искаме да се забавляваме, докато забавляваме и теб сутрин с кафето и вечер с бирата. Жив и здрав, брато!

Кефи ли те?

Куфарът, който ще те следва като кученце (ВИДЕО)

Официално: Ще има “Space Jam” 2 с Леброн Джеймс