in

Съпрузи започнаха съвместна диета, всичко завърши с развод

Здравословният живот не е никак лесна задача, брато. В това се увериха и съпрузи, потребители на Reddit. Мъжът с псевдоним Jimboyt65 разкри, че семейна диета приключи с развод.

Дамата имали здравословни проблеми, трудно стигали от колата до работното място и рядко се решавали на разходки и други романтични действия. Сексът в началото вървял, после тотално изчезнал като шоколад от хладилник в късните часове.

Така двамата решили да се подложат на диета, да ядат здравословно и да ходят на фитнес в момент, когато кантарът чукнал 130 кг за всеки един от тях. Но цялата тази мания продължила точно седмица за жената, преди тя да се откаже. Мъжът обаче проявил воля и след първия месец свалил близо 5 кг. Видимите резултати пък дошли след четвъртия месец.

И точно тогава започнали проблемите. Жена му го пратила да спи на канапето в хола под предлог, че хъркал. “Тотално се учуждихме, а в един момент започна да пише странни статуси във Фейсбук, намеквайки, че по-важна е вътрешната красота, а не външната”, разкрил горкият мъж, цитиран и от британското издание “Мирър”.

В крайна сметка съпругата решила да сложи край на отношенията им, подавайки документи за развод. На вече отслабналия си мъж пък изпратила смс за края на любовта им…

Кефи ли те?

Един от най-силните герои на Марвел оживява в първия им солов филм с жена

Хората очакват Валери Божинов да качи 20 кила от ядене и пиенье у Враца и да отвори дискотека