in ,

Каним Монк и Хорейшо на Мъжкия празник в “Грамофон”

Вторник е, брато, календарът не лъже. Настъпи денят на мъжете. Трябва вече да си го разбрал. Говорим за събитието в клуб “Грамофон”, на  което група джентълмени се събират, целящи да възстановят изконните джентълменски традиции. За разлика от английските си, до синьо обръснати и леко подпийнали колеги, българските джентълмени държат да бъдат до синьо подпийнали и леко обръснати. Знаем се.

И днес вратите на легендарното заведение в София ще се отварят, за да приемат куп жадни за живот гърла. А за по-малко от два месеца този ден се превърна в запазена марка за Мъжкия празник на клуб “Грамофон” и група Скандау. Можеш да бъдеш сигурен, че довечера отново ще се пука по шевовете, както беше и в предходните случаи. А всеки присъстващ ще се чувства като Валери Божинов след трансфер в Ботев (Враца) – сиреч специален.

Но за разлика от предишните случаи, сега няма да има по-специфичен дрескод. Това обаче не важи за темата, която този път е в стил Агата Кристи – crime scene. Районът ще бъде отцепен само за сериозни купонджии, а не е изключено в късните часове на вторник срещу сряда в заведението да нахълтат Монк или Хорейшо. Нощта пази своите тайни…

Кефи ли те?

Ненормален гол от Халите (ВИДЕО)

И на 71 г. Арнолд Шварцнегер ще те злепостави във фитнеса (ВИДЕО)