in , ,

Най-опасното пътуване в човечеството с Райън Гослинг и новия трейлър на “Първият човек”

С “Първият” човек носителят на „Оскар“ за режисурата на “La La Land” Деймиън Шазел и звездата на филма Райън Гослинг отново обединяват усилия, за да разкажат за първи път на голям екран невероятната действителна история на Нийл Армстронг и мисията на НАСА да изпрати човек на Луната – естественият спътник на Земята, провокиращ въображението и прогреса на хората още от зората на тяхното съществуване, брато. Ебаси дългото изречение, а?

Новият трейлър на “Първият човек” разкрива част от трудните, изключително опасни и драматични моменти, през които преминават Армстронг, съпругата и колегите му, както и цялата американска нация, както и цената, която плащат те за осъществяването на отколешната мечта на човека да стъпи на Луната и да се завърне благополучно жив на Земята.

Жестокият сблъсък между професионалните стремежи и обикновения човешки страх от неизвестното са двете отправни точки в емоционалния спектър на провокиращия съзнанието филм. В главната роля влиза Райън Гослинг, а неговата съпруга ще изиграе Клеър Фой. В продукцията участват още Джейсън Кларк, Кайл Чандлър, Патрик Фюгит, Кирън Хайндс, Итън Ембри и други.

“Първият човек” ще стъпи в кината, IMAX и 4DX на 12 октомври.

Кефи ли те?

Колко пари изкарват звездите чрез Instagram

Ето какво ще спечели Валери Божинов с Ботев (Враца) през следващите години (ПЪЛЕН СПИСЪК)