in ,

Обявиха стартовия състав на “Мъжкия празник”, останалите да са готови и по анцуг

РАВ-НИС! Вторник е, брато. Свежи сме, защото почти не сме работили, все още сме комуникативни, а на всичко отгоре сме е едва първата част на месеца и разполагаме с някой друг лев в джоба. Всичко това предразполага към неприлични мисли. А тази вечер е “Мъжкия празник” на клуб “Грамофон”. Дрескодът е още по-апетитен – анцуг. Разбира се, той е неформален, но ние вече сме се запътили към “Илиянци”, за да си вземем един оргинален Adiddass за 36 лв горно и долно.

Там ще бъдат и пичовете от “Скандау”, които няма да пеят, но за сметка на това ще пият. Зад пулта отново застава твърдият титуляр DJ Mati, подпомаган от втора позиция от Duli Dulev от РДМК. Като ляв бек ще действа чичо Лъчо, а десният фланг ще бъде уплътнен от Тото с чаша в ръка. Вежливият домакин Стоян Ангелов пък ще атакува и по двете крила, подпомаган от табла с шотове. Цецки, дръжте се!

 Всеки присъстващ на мъжкия празник ще получи надлежно подготвена документация:
1. Извинителна бележка, която да послужи пред ръководните органи;
2. Адресна карта, в случай на невъзможност да обясни къде живее (на прибиране).

“Мъжкият празник” е идея тествана и валидирана от група джентълмени, целяща да възстанови изконните джентълменски традиции. За разлика от английските си, до синьо обръснати и леко подпийнали колеги, българските джентълмени държат да бъдат до синьо подпийнали и леко обръснати. Ако припознавате себе си в този прочит на джентълменството, то вие трябва да отбележите този вторник в джентълменския си журнал като “мъжки празник”.

Въпреки името “Мъжки празник”, всяка, приемаща се за дама жена, е добре дошла с удобно облекло (кецове, дънки и горна дреха) на празника ни, където да се потопи в атмосфера на джентълменство и да бъде третирана като истинска дама.

Начало: 22:14 часа! БГ Шампионска лига, брато! 

Кефи ли те?

Танц на пилон в детска градина доведе до уволнение (ВИДЕО)

Тази Цецка може да те сучпи от секс, но и да те набие