in , ,

Още пет филма от поредици, които да гледаш отново

Във втори материал ти предлагаме филми от поредици, с които да изгледаш с кеф отново, брато. И този път ще ти дадем заглавия, които са втори части на доказано добри филми. Въпреки че оценките в IMDB са посредствени, филмите си ги бива.

Goal 2 / Гол 2 (2007)

След, като напуска футболен клуб “Нюкасъл”, футболистът Сантяго Мунез отива в най-добрия футболен отбор в света – “Реал” (Мадрид), брато. Там негови партньори стават звезди, като Дейвид Бекъм, Роналдо, Зинедин Зидан… Филмът си го бива, въпреки че сред играчите липсва Божигол.

IMDB: 5.9

Wrong Turn 2: Dead End / Погрешен завой 2: Без Изход (2007)

Продължение на касовият хит от 2003-та, но много по-кърваво и брутално! Някъде там в планините, насред пустите и задънени без изход пътища те са живи и чакат, дебнат готови за отмъщение и за нова кръв. Група младежи участници в реалити шоу, минават по пряк път, по който повечето от тях ще намерят смъртта си. Останалите оцелели ще трябва да се борят за живота си в зловещите и гъсти планини, където никой не може да чуе виковете им, освен преследвачите им – канибали, които са по дирите им, имащи намерението и целта да ги направят на части. Бахти романтиката, честно!

IMDB: 5.5

Men in Black 2 / Мъже в черно 2 (2002)

Изминали са четири години откакто агентите – преследвачи на същества от чужди светове предотвратиха междугалактическа катастрофа с непредсказуеми последствия. Кей вече се е завърнал към комфорта на цивилния живот, докато Джей продължава да работи за „Мъже в Черно” – стабилно финансирана неофициална правителствена агенция, която контролира всички извънземни форми на живот появили се на Земята. Докато разследва привидно рутинно престъпление, Джей разкрива зъл план, ръководен от Серлеена – отвратително Килотианско чудовище, което се маскира като секси модел на бельо. Това е напрегната надпревара с времето, през която Джей трябва да убеди Кей, който е единственият жив човек, способен да спаси галактиката. Проблемът е, че Кей няма никакъв спомен за времето прекарано в агенцията.

IMDB: 6.1

Scary Movie 2 / Страшен филм 2 (2001)

Всеки път ритаме с крака, превивайки се от смях, като го гледаме, брато. Сега героите от втората част на успешният “Страшен филм” се впускат в света на свръхестественото. Ексцентричен професор и смахнатият му асистент организират уикенд в имение, обладано от духове, където група студенти ще проведат парапсихологически сеанс. Филмът е разграден двор с много палав хумор, който носи настроение. Идеален за вечерно разпускане преди поредното избушване на Цецка под завивките.

IMDB: 5.3

Taken 2 / Твърде лично 2 (2012)

Продължението на хита от 2008-ма година отново разказва за бившия агент на ЦРУ Брайън Милс, а действието се развива в Истанбул. Заедно с жена си, агентът е взет за заложник от бащата на убития от него похитител, който няколко години по-рано бе отвлякъл дъщерята на Милс. Отново попаднал в тежка ситуация, Милс трябва да разчита на уменията си, за да опази както своя живот, така и живота на близките си.

Вече сме почти убедени, че Лиъм Нийсън (Милс) е роднина с Чък Норис, брато. Този раздава юмруци с такова спокойствие и прецизност, като все едно е влязал в магазин за буца сирене. Титан!

IMDB: 6.3

Кефи ли те?

Памела Андерсън отряза за брак световен шампион и скъса с него

Хоби: Да построиш град от картон за 65 години (СНИМКИ)