in , ,

Стоичков включен в легендарните играчи на FIFA 19

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков получи голяма почит за невероятните си постижения на терена от най-популярния футболен симулатор FIFA 19, брато. Камата е най-новото име в специалния списък на иконичните играчи, с които феновете на конзолите ще могат да развиват уменията си и да се стремят към успехи.

Стоичков е оценен на 87 и 92 като централен нападател и на 90 като ляво крило, което затвърждава легендарния му статут и в самата FIFA 19. По-рано от EA Sports обявиха още няколко икони: Кристиан Виери, Джордж Бест, Йенс Леман, Михаел Балак, Луиш Фиго, Дженаро Гатузо и Сократес.

Други икони във FIFA 19 са Ривалдо, Йохан Кройф, Еузебио, Стивън Джерард, Франк Лампард, Кларънс Зеедорф, Роберто Баджо, Фабио Канаваро и други.

И още новини за Ицата, брато. Елитното българско издателство „Софтпрес“ е успяло да убеди Камата да разкаже от първо лице събития от своя живот, останали извън светлината на прожекторите. Също и да отговори за първи и последен път на въпроси, които във времето са смятани за неудобни или са отбягвани от него.

От „Софтпрес“ обявиха само, че „ХРИСТО СТОИЧКОВ – ИСТОРИЯТА“ е готова за печат. Официалната биография е написана в съавторство с Владимир Памуков и в момента се уточнява единствено точната дата на издаване и всички прояви по презентирането, които ще са тази есен. Кеф, а?

Кефи ли те?

Каква поредна футболна драма – Петела коментира мача на България

Построиха Bugatti Chiron от 1 млн. части на LEGO (ВИДЕО)