in

5 места в Северозапада, на които Валери Божинов да заведе жена си

Докато пишем този материал, Валери Божинов вече тренира с отбора на Ботев (Враца), брато. Божигол се завърна с гръм и трясък в българския футбол. Нахлу като хит на Цеца в дискотека!

 

ВИЖ ОЩЕ: 4 ПРИЧИНИ ДА ИДЕШ НА МОРЕ В БЪЛГАРИЯ

Като част от гранда на Северозапада, в живота му ще се разгърнат неподозирани възможности. Ето къде ще може да ходи сам, пък и с жена си Биляна Дол, когато има свободно време извън футбола:

Леденика

Топ дестинация у Враца е пещерата Леденика. Валери Божинов може да отскача до там, когато иска да е на тясно и влажно място, вместо да се излага по разни чатове с малки котенца. Част от атракционите на пещарата е малък амфитеатър със сцена – препоръчваме му там да пее “Трепни” и другите сръбски хитове. Нема кой да го бие, Враца обича сръбете.

На плаж

Козлодуй, Оряхово и покрай Видин – до там се стига лесно от Враца, там са и перфектните места за плаж, брато. Река Дунав може и да е мръсна, но по-чиста нема да стане. Речният плаж е различен от морския, няма вълни, няма медузи, няма го оня с царевицата… Предимствата са, че ако Божинов иска почивка от игра, требва само да влезе до кръста и в мътната като боза вода ще си изпререже краката от некоя счупена бутилка бира. Или поне ще закачи забравена кукичка от въдица. Неприятен момент само са комарите покрай Дунав, у Видин са толкова големи, че ги бъркат с врабчета.

ВИЖ ОЩЕ: ИБРАХИМОВИЧ ПАК ШАМАРИ СЪПЕРНИЦИ В САЩ (ВИДЕО)

Перката

Намира се в Бяла Слатина, което е на близо 50 км от Враца. Перката е символ на града и на българско-съветската дружба, брато. Паметникът се намира нависочко, а гледката от там предразполага към романтично порене. Наши източници твърдят, че повече от половината местно женско население е изгубило девствеността си в района около Перката. Храсти и полянки – бол! В подножието на мемориала, издигнат в памет на загинали руски летци, се намира стадионът на местния несъществуващ клуб “Чавдар”, както и помощното игрище на тима. То се използва предимно за дрифтове, бой с кучета и пушене на трева. Валери Божинов има безброй сред забавленията, само да стане футболист на Ботев (Враца).

АЕЦ Козлодуй

Това е тайното ни оръжие да съживим кариерата на Валери. Гледката, на която той ще стане свидетел там, ще го накара да погледне отново сериозно на футбола. Защото рано или късно парите свършват и ще требва да се лови на работа. Другият вариант е Божинов да подпита дали АЕЦ-а си има и футболен отбор, където след време нападателят да продължи кариерата си. Една разгодка до там няма да му е излишна.

На басейн в Зверино

Валери и Биляна обичат да глезят телата си. Солариумчета, кафенца и много други екстри са само част от прийомите на влюбените за галене на сетивата. А в Зверино, само на 20-30 км от Враца, “Oasis Resort” ще впечатли светската двойка с мащабите си. Плувният комплекс не отстъпва по нищо на шикозните места, които Божигол обича да посещава. На 7 ноември пък е събора на Зверино, когато двойката ще се почувства специална – ще има от ракия до сланинка. Друго не требва. За Валери е ясно, че отдавна не пази режим, така че и двете ще му се осладят. За да се отблагодари на региона, футболистът ще си пусне лайф от Зверино и ще предизвика истински бум на туристи. Ово е стандарт!

Бонус

Още едно предложение къде да разцъква Божинов, ако рита за Ботев (Враца). Става дума за Крушунските водопади. Те не са в Северозападна България, но не са и далече – някви си 120-130 км от Враца. Валерката може да шокира Билянчето с пейзаж. Идеално е за разходка, пикник и някое друго селфи. В близост има и доста пещери, които влюбената двойка по-добре да избягва. Няма да ги изядат туземци, просто туристи на зор се облекчават на тъмни и прохладни места. А е кофти да стъпиш върху кафево, дори и засъхнало, признай си…

Кефи ли те?

4 причини да идеш на море в България (ВИДЕО)

Стълбище в Дупница като клавиатура на пиано