in ,

На дискотека с футболна фланелка и суджук

Велика нощ, брато. Не искаме да се хвалим, но изпитахме оргазъм без да сме правили секс. Във вторник вечер бяхме част от “Мъжкия празник” на клуб “Грамофон”. Събитието се проведе за втори път, но това е само началото, защото има амбиции да се превърне в традиция. Даже си е задължително!

Неофициалният дрескод бе футболна фланелка, а това ни удари право в чуствата. Всяко уважаващо себе си брато има поне една тениска на любимия си отбор, която веднъж в месеца изважда от гардероба и гордо излиза с нея без значение от повода. Това само ни окрили да забравим факта, че сряда е работен ден и да се впуснем в една кратка нощна разпивка, облечени в спортни одежди.

Всичко започна под звуците на химна на Шампионкската лига, а първата песен в плейлистата на Dj Mati бе тематична – “This is a mans world” на Джеймс Браун. Зад пулта рамо удариха и пичовете от RDMK, но без М и К, а слаба песен до края на вечерта така и не чухме. С Руди и Дулен си казахме и “наздраве” и ги призовахме да пускат по-бързо нова песен, че ни писна да слушаме за “дупари”.

И докато барманите и сервитьорките едвам смогваха на жадните мъжки гърла, посетителите доказаха, че мисията футбол без хулиганство е напълно възможна у нас. На едно място видяхме пичове с фланелки на “Левски”, “Дунав” (Русе), “Ботев” (Пд), “Локо” (Пд) и “Локо” (София). Сбивания обаче нямаше, нямаше и бомбички и каквато и да е агресия. Всичко това бе заменено от много позитивна обстановка, на която се почувствахме като у дома си. А посещаемостта бе по-висока от 2/3 от мачовете в Първа лига. Боби, четеш ли между редовете?

Организаторите, сред които и група “Скандау”, бяха осигурили и маса за чревоугодниците като нас. На нея можеше да намериш напълно безплатно всякакви видове филета и меса, с които да подложиш преди следващата глътка бира/водка/уиски/шот! Това много омекотява махмурлука на следващия ден, да знаеш! Разбира се, всеки желаещ, можеше също да донесе нещо от себе си и да го остави на въпросното място. Освен това посетителите можеше да се възползват от още една услуга напълно безплатно – подстригване и/или оформяна на брада . Така на сутринта някои се събудиха с тежък махмурлук, но и с напълно нова визия.

За крайно препилите бяха осигурни и адресни карти, които да бъдат предоставени на таксиметровите шофьори по пътя към вкъщи, както и извинителни бележки за пред жената. Изобщо, организацията си бе на ниво Шампионска лига.

За финал ще вметнем само, че въпреки характера на събитието, на дансинга бе фраш от Цецки, оцветили допълнително мъжкия ни празник. Много е вероятно така да бъде и другият вторник, когато мислим отново да наминем, за да изпием на спокойствие някоя друга биричка. При все, че темата тогава ще бъде розово. Цецке, тая фланелка ще ти трябва ли идния вторник? 

Линк към следващото парти! 

Кефи ли те?

14 години от най-великия гол на Златан Ибрахимович (ВИДЕО)

Футболен отбор направи екипите си в шарката на килим