in

10-те най-скъпи български футболисти

Намерихме класация на най-скъпите български футболисти, брато. Доста невероятна ни се струва и като че ли я е писал някой пияница, но ще ти я представим. Нейн източник е международно признатият сайт transfermarkt.com.

7 ТИПА СТАТУСИ ВЪВ ФЕЙСБУК, КОИТО ТЕ ПРАВЯТ ЖАЛЪК

Оказва се, че на челните места в класацията за най-скъп български футболист са атакуващият халф на Спартак (Москва) Ивелин Попов и вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов. Те стрували по 3,5 млн. евро. Попов е известен с аулина и уискито, изпуснатите дузпи за националите и изобщо не знаем какъв човек го е оценил. Владо Стоянов е хващал дузпа на Роналдо и може би затова са дадени толкова пари за него.

На трето място е натурализираният бразилец Марселиньо, който се котира срещу 2,8 млн. евро. Той има българско гражданство отдавна, евала, готин! Много от неговите съотборници също са българи, макар че идват от топлите страни. Смешно ни е колко бързо стават тия работи, ама тва е друга тема.

Четвърти в класацията за най-скъп български футболист е Светослав Дяков, чиято актуална цена е 2 млн. евро, а на пето място е халфът на Палермо Ивайло Чочев – 1,7 млн. евро. Дяков ни се струва обаче доста надценен.

Ето и и останалите играчи в топ 10:

6. Кристиян Малинов, ЦСКА, 1,7 млн. евро

7. Георги Миланов, свободен агент, 1,5 млн. евро

8. Тодор Неделев, Ботев (Пд), 1,5 млн. евро

9. Кирил Десподов, ЦСКА, 1,5 млн. евро

10. Георги Терзиев, Лудогорец, 1,4 млн. евро.

Прави впечатление, че в топ 10 на класацията липсват играчи на Левски. Най-скъпият техен футболист е вратарят и бивш капитан Божидар Митрев, който се котира срещу 400 000 евро. На същата сума е оценен и бекът Иван Горанов.

Има още петима български футболисти, които струват седемцифрена сума. Това са Андрей Гълъбинов (1,2 млн.), Симеон Славчев (1,1 млн.). Димитър Бербатов (1 млн.), Николай Димитров (1 млн.) и Страхил Попов, също 1 млн. евро.

Източник: Sportlive

Кефи ли те?

Любимецът ни G-Eazy с нова песен и клип (ВИДЕО)

Да твориш с моторна резачка (СНИМКИ)