in

Създадоха бира, която увеличава желанието ти за секс

Айдеееееееее, три пъти “Ура!” с тая новина, брато. От пиенето по принцип не се става сексуален Бог, напротив – става се немощен неможач, но това явно ще се промени, защото вече има бира, която увеличава твоето либидо. Либидото не е част от окачването на колата, тва е желанието ти за джиджи-биджи.

Бирата се пуска в продажба от британска пивоварна, като пивото е разработено съвместно с  учени с бели престилки и голем диоптър. Бирата се казва “Уотъркрес уориър” (Watercress Warrior) и комбинира хмел с кресон, за който от древността се смята, че стимулира влечението към противоположния пол. Растението е много богато на витамините А, В, С и Е, които също са полезни за мъжете. За бирата се използва изворна вода от източник във фермата, която доставя кресона.

ЧЕРПИМ С ПУШЕНА ДИНЯ, БРАТО

Ако не можеш да се сетиш кво е кресон, ще ти кажем, че се заровихме в ботаническата библиотека, за да ти помогнем. Кресонът е бързорастящо едногодишно градинско растение. Плодът е шушулка, с дребни яйцевидни семена. Листата са сочни, с пикантен вкус. Ползват го за салати. Подходящ е за ястия с яйца и извара, подправя добре супи и сосове. Вкусът му е свеж и далечно напомня този на хряна. Листата на кресона са богати на витамини от групата В, С, каротин, рутин, калциеви соли, магнезий, желязо, йод и фосфор.

Пивоварната “Сърн Абас” в Дорсет описва новата си бира като “приятно хмелова, с освежаваща цитрусова нотка, която контрастира на пиперливия вкус на кресона”. 

Кресонът е салата от семейство кръстоцветни. Листата съдържат също каротин, калциеви соли, магнезий, желязо, йод и фосфор.

 

Кефи ли те?

Какво има в топката за боулинг, масата за билярд и още интересни предмети (СНИМКИ)

Любимецът ни G-Eazy с нова песен и клип (ВИДЕО)