in ,

Нещата излизат извън контрол: По*но актриса плаче за изтрития й профил в Instagram

Светът не е това, което беше, брато. Хората в днешно време страдат най-вече за наодушевени предмети, а и социални мрежи. Ето, напрамер, по*но актрисата Лана Роудс – тя се скъса да реве за това, че Instagram изтри профила й. Каква е причината, ние не знаем, но със сигурност това едва ли е възможното най-логичното нещо, за което да рониш кървави сълзи.

Тук е мястото да вметнем, че ние останахме без страница във Фейсбук, която беше 200 000 и успяхме да достигнем тази цифра, без някой да трябва да ни чока. Смятай какво ни е коствало. Но дори и тогава не успяхме да се разплачем, въпреки че усетихме лека влага в очите.

Но да се върнем на темата – във видео, публикувано този път в Туитър, Лана се моли да й възстановят профила. Кадрите ни напомнят на Мегс и нейните излияния на магистралата, но както и да е. Актрисата умолява някой от ръководството на Instagram да й обърне внимание и да й възстанови профилчето. Ние се сещаме за един начин и сме сигурни, че тя е готова на това, за да може отново да си качва снимки…

Кефи ли те?

Пенсионер прекъсва секса на пияни младежи в метрото (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Виж Цецката, която е спала с 15 призрака