in

5 нови хип-хоп тупалки, идващи зад Океана (ВИДЕО)

Фенове сме не само на Миле Китич, но и на други работи, брато. В екипа ни има всякакви хора, знаеш, яко е да има разнообразие. Затва те повеждаме зад Океана и те черпим с 5 горещи парчета. Следим нещата и по всяко време имаме готовност да ти покажем кво излиза. От теб само се изисква да отваряш по-честичко Брато.бг.П

Почваме с Дрейк. Луд клип с изтрещели фенове, енергия, як бас и кеф. Трябва ли нещо повече?

Няма спор колко е грозен този от следващото видео. Бихме му пръснали с дръжале грозните златни зъби, дейба и негодника. Но музиката е маниашка. Ники Минаж е копиле също, попски ръкав отдоле, идеална е, евала.

 

Човекът с най-напушените песни също е издал нова. Травис Скот е талант та дрънка. Ако не си му фен все още, разръчкай да видиш кви хитове има, нема да останеш разочарован.

 

Разбира се, че Джъстин Бийбър бихме го удушили и бихме го излежали с кеф. И все пак си заслужава да усетиш настроението от следващата колаборация.

 

И завършваме с… Дрейк. Продуктивен до изродщина. Песента не е чисто нова, но клипът е на 24 часа от написването на това, което четеш в момента. Ако ти е познава, ама не знаеш от къде, веднага казваме. Има един чалендж във Фейсбук, дето разни Цецки слизат от колата и танцуват, докато тя се движи.

 

ВИЖ ОЩЕ: ЗА ТАКЪВ ПРОПУСК УБИВАТ В ОКРЪЖНАТА ФУТБОЛНА ГРУПА

Кефи ли те?

Манчестър Юнайтед взима защитник, кръстен на Джери от “Том и Джери”

Тийнейджър играе на Play Station на погребението си