in ,

Как да надвиеш махмурлука, докато си на море

Лятото е пикът на махмурлуците, брато. Това не го казват учените, а ние. Препиването в комбинация с жегата не са добра комбинация. Още повече, когато си се надрал като руснак след мач на световно. Но да имаш махмурлук по време на лятна ваканция е абсурдро. Това е адска загуба на време, в което береш душа, докато всички останали се плацикат във водата. Ние сме повръщали в шапката си на плажа… в 2 часа следобяд, когато по традиция е най-пълно. Сам разбираш, че имаме опит в подобни ситуации и затова искаме да ти дадем няколко ценни съвета.

Секс с чужденка

Започваме с топ предложението. Ако имаш наченки на махмурлук или той вече те мародерства, най-добрият начин е сексът. Казват го някои от най-добрите специалисти, потвърждаваме го и ние. Защо с чужденка? За да е по-екстремно, адреналинът ще спомогне за подобряване на физическото ти състояние. А веднъж ударил нещо международно, ще ти дойде и самочувствие. След това ще удариш една бира за добре свършената дипломатическа работа, а всички знаем, че бирата е перфекта срещу махмурлука.

Рибена чорба

Шкембето минава на заден план, когато можеш да ядеш рибена чорба на плажа. Слагаш й лимон, удряш две бири и две филии препечен хляб и няма шанс да не се вдигнеш. Ако пък нацелиш развалена супа, пак ще ти е от помощ, защото ще си изповръщаш червата, а с тях и алкохола, който си погълнал предвата вечер. Рибената чорба е наслада за душата и спокойно можем да й дадем титлата лятен заместител на шкембето. Наздраве!

Медузи

Твърде крайна мярка, но понякога махмурлукът те кара да търсиш алтернативи. Ако все пак симптомите са убийствени, ти препоръчваме да влезеш навътре в морето и да чакаш ято медузи да мине покрай теб. След това остава да ги ядосаш и да те ужилят. Веднъж сторили това, ще забравиш, че си имал махмурлук. Това крайно действие има още по-голям ефект, ако си чисто гол.

Джин с тоник и лятно кино

Класа, брато. Удряш 2-3 такива и ти гарантираме, че си в перфектна форма. С тази рецепта си готов за нови подвизи още същата вечер. Лятното кино е само, за да събереш сили. По време на филма студеният коктейл с джин си е задължителен, а прохладата на вечерта допълнително ще те ободри.

Със сирище

Продава се във всяка една аптека. Пиеш на екс и ще ти се изпрошне задника от сране. Веднага ще кажеш, че предпочиташ да те боли главата, а не задника, но забравяш, че акането е един от древните изпитани методи за борбата с махмурлука. Не прекалявай със сирището, защото можеш да си изтропаш и червата, а чак до там не искаме да се стига.

Хвърли се от някъде

Нямаме предвид да се метнеш от най-близката сграда, а да скориш с парашут. Един приятел го направи и каза, че освен махмурлука, вече нямал проблеми и с изхождането. Не знам защо все на сране го обръщаме, но това не значи, че не сме прави.

Кефи ли те?

Той открадна колата й на първа среща, за да се види с друга

Най-лошият наемател нанесе щети от 200 хиляди долара на апартамент за 3 седмици