in

Добре дошъл в руското село Париж

Лято е, брато! Твоята Цецка иска ваканция – може на море, но може и в чужбина. Няма претенции, стига да не е пак на село. Трябва ти план, но нямаш. Познато. Ние обаче ще ти дадем една добра идея – заведи я в Париж. Е, не точно в столицата на Франция, но пък и там има Айфелова кула. Става въпрос за скромно руско селце. Там няма нито трафик, нито изкуствено завишени цени, а ти бягаш точно от това. Хората са дружелюбни и с радост ще те почерпят с водка и кисели краставички.

Намира се в областта Челибянск в близост до Нижни Новгород. Самото селце е кръстено в чест на победата на руската армия край Париж. За да се създаде туристически интерес в селото е построена комуникационна кула, която е малко копие на Айфеловата кула с мащаб 1:5.

В близост пък се намират други села с любопитни имена, посветени на големи победи на армията – Лайпциг, Берлин и др. А в интерес на истината руският Париж наистина е посещаван от туристи. Част от тях не пропускат да посетят и едно от малкото заведия, което носи името… Париж. Забележителностите са малко, но качествени…

Кефи ли те?

Канте се срамувал да поиска световната купа от съотборниците си за снимка

“Световното свърши, Третата световна може да започва” и още от Туитър за края на футболния Мондиал