in ,

Каним те на бирфест в Белград с нощувка в корабче на река Дунав, брато

Лятото е сезонът на бирата, брато. Именно заради това те каним на бирфест в Белград. Тръгваме в средата на август и вариантите за нощувка са два – атрактивен кораб или в хотел.

Инфо за бирфеста

Ежегоден и се провежда повече от 15 години. Миналото лято бе посетен от 520 хиляди души. Най-посетеният фестивал на бирата в Югоизточна Европа. Съпътстван е от богата програма. Дори има състезание по бийр понг.

Ще има ли музика? Да! 13 различни групи ще се грижат за настроението, брато.

Каква бира ще има за поркане? Над 200 различни марки! Хващаме бас, че няма да можеш да пробваш всички.

Само пиене и музика ли ще има? Не, макар че не е малко. Ще има и туристическа обиколка из местни забележителности, като катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”.

Още ще има ли? Стига да искаш, брато! планирана е и екскурзия до Нова Сад и град Топола.

За мезе по време на екскурзията за бирфеста ще ти предложим нашата книга „Наръчникът на едно брато“ на промоционална цена. В него можеш да откриеш над 90 теми, сред които „Най-известните бири, които трябва да опиташ“, „Как да вдигаш тост като истинско Брато“ или „Правилата за пиене, които трябва да спазваш в чужбина“. И ако не знаеш, разделителят на книгата е… шише бира.

Фейсбук събитие за бирфеста в Белград

Оферта с 1 нощувка

Оферта с 2 нощувки

Информация и подробности по дни за екскурзията, както и записването за нея става при нашите приятели от „Sun travel“.

Кефи ли те?

Уволниха медицинска сестра за това, че си показа дупето (ВИДЕО)

Not Safe For Work
Click to view this post

Жената на Павар от Франция – Ако знаеш к`во ти мислим…