in

Лято 2018 – очаквания и реалност

Silhouette, group of happy children playing on meadow, sunset, summertime

Лятото официално е тук, брато. Ако не вярваш, погледни през прозореца. Е, добре де, тук е само астрономическото, другото нещо се бави. Но ние си имаме планове, които към днешна дата отиват по дяволите. Мамка му. Сигурни сме, че и при теб е така, а в следващите няколко реда ще ги обобщим с цел да подсетим любимия ни сезон, че е време да си свърши задълженията.

Напитките

От месеци мечтаем за ром с кока кола и много лед. За джин с тоник и бира, потна като ирански национал след мач с Испания. Мечтаем още и за мента с мляко. Ако целта ти е да хванеш ангина и да пропуснеш работата в офиса през следващите 3 седмици, то това е рецептата. Вечерите са почти толкова студени, колкото и зимните дни. Очакванията ни бяха да се събираме с приятели в паркове, плажове и планини, но реалността е такава, че пием чай с ром и греяна ракия.

Облеклото

От два месеца сме си приготвили сандалките. Вървят отлично с бели чорапи и идеално проветряват крачетата, които през последните 8 месеца измъчихме с дебели обувки от чугун и китайска синтетична кожа. Уви, вместо джапанки и сандали, вечер вкъщи носим шушони. А сме хвърлили над 30 лева за тези красиви и елегентни летни обуща.

Разходките

Крачкомерът ни се бъгна. Дневно навъртаме по-малко и от резервния вратар на Бундестима. Причината е, че нямаме необходимия водолазен костюм, с който да бродим из центъра на града. Очакванията ни бяха за дълги вечерни разходки с бира и Цецка в ръка, а реалността е такава, че стоим под навеса, пазейки се от едрите дъждовни капки. Истината е такава, че няма да сгрешиш, ако си пуснеш “Сам вкъщи” и се завиеш топло.

Решението

Майната му на времето, брато. Това са само оправдания. Животът е кратък и трябва да го живееш. Не казваме да оплождаш непознати жени на плажа в Китен, но винаги има начин да избягаш от скуката.

Кефи ли те?

Заветът на Кловис – най-известният фен на Бразилия

Not Safe For Work
Click to view this post

Яки фенки от Мондиала (СНИНКИ)