in

Нашите прогнози за мачовете от Световното днес – хвани ги и си оправи лятото

Страшни мачове, брато. Кефим се на това, че има добри коефициенти за срещите на някакви уж невъзможни неща, които могат да излязат. Днес също сме подбрали такива. На пръв поглед странни, но нищо чудно да са в сака! Щото къв е смисълът да играеш очаквания резултат с 2 лева?

РОНАЛДО ЗАБАВИ АВТОБУСА НА ПОРТУГАЛИЯ, ЗА ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ПЛАЧЕЩО ДЕТЕ

Дания – Австралия

Европейците са с една измъчена победа и имат три точки, така че трябва да се изпотят яко, ако искаш да прескочат груповата фаза. Само че отсреща имат едни пичове, които играят на Острова и трошат капачки. Австралия не изглеждаше никак лошо при мача с Франция на фона на това, че няма нито една звезда от висок ранг. Имат един Миле Йединак, чиято брада е като на поп, страшничък е, не бихме се бутали да му взимаме топката. Както и да е, смятаме, че този мач ще е гол/гол, брато. Честно казано повече към равен ни отива, но знае ли човек? За Дания пази сина на Шмайхел, за Австралия не играе нито едно кенгуру, а ние предвиждаме на 100% едно нещо – до 15:00 ч. бирата ще се е изстудила и денят ще свърши с първия съдийски сигнал. Йес, бе!

 

Франция – Перу

Латиноамериканските отбори са костеливи орехи, а Франция е доста колеблива – едва биха Австралия с 2:1. Тук може да няма дузпа и случаен рикошет, а Перу ще играят на живот и смърт, защото от този мач зависи всичко. Латиносите са млади, нашмъркани, честно казано са ни доста симпатични, ама не на външен вид, не сме минали на другия бряг, просто цъкат топчето не лошо. Предвиждаме, че ще бутнат едно голче на надменните французойки. Гол/гол – смело и безотговорно! Време е да има повече голове на този Мондиал. Скучничък ни е малко, нема да лъжем…

Аржентина – Хърватия

Ако Меси и компания играят като в предния мач с Исландия, завършил 1:1, ще го отнесат немит от хърватите. Все пак отново ще заложим гол/гол и на този мач. Целият ден да има голове, защото напоследък срещите в Русия са ни малко сухички като изгорел кекс.  Ясно е, че за Аржентина има кой да я вкара – чичо Лео, Игуаин, Агуеро, Сашо Роман. Добре, без последния, обаче и за Хърватия има кой да я вкара – Манджукич, Калинич, Крамарич, тук е също Модрич, тук са още Ракитич, Върсалко, Ковачич, Перишич. Дано стане як мач, за тва живеем!

Кефи ли те?

Навиват Мъск да направи истински Jurassic Park, той хареса идеята

Жлъч / Григовор / Гена с нова песен, чупеща глави, брато! (СЛУШАЙ)