in ,

Учените: Пиенето на работа е полезно

Хората, които изобщо не пият са по-лоши служители, в сравнение с тези, които пият по едно за отскок, брато. Това показват резултатите от изследване на учените от Института по хигиена във Финландия. Некви пияници, май… Получените данни сочат, че абсолютната трезвост влияе зле на здравето на хората и следователно се отразява отрицателно на тяхната производителност. Да си знаеш. Резултатите от проучването показват още, че непиещите по-често излизат в болничен.

“Хората, които напълно избягват употребата на алкохол са излизали в болнични 50% по-често заради причини, свързани с психическото състояние. Аналогична връзка се наблюдава и по отношение на стомашно-чревните разстройства, травмите на мускулите и костите, респираторните заболявания”, твърдят авторите на изследването.

Изводът е направен след анализът на данните на 47 520 души от три страни: Великобритания, Франция и Финландия. Финландските учени уточняват, че получените резултати не са доказателство за ползата на алкохола, защото в проучването не е отчетен рискът от ранна смърт и болести поради употребата на спиртни напитки. Само оправдания, брато. Наздраве!

Кефи ли те?

Шегаджията, който не спира да “тролва” дъщеря си (СНИМКИ)

Латиноамерикански парад на Световното по футбол в Русия (ВИДЕО)